MENU

Sommerfest 2018

Kom med Down Aarhus til en hyggelig sommerfest ved Gudenåen med masser af ude-aktiviteter og sensommerhygge.

Årets sommerfest i Down Aarhus afholdes den 8. september på Bamsebo Camping i Ulstrup lige ned til Gudenåen. Det bliver rigtig hyggeligt – så kom og vær med.
Vi mødes på campingpladsen lørdag den 8. september kl. 14.00 til fælles kaffe og kage m.v. Derefter er der mulighed for en masse aktiviteter på pladsen – prøv f.eks. en tur på legepladsen med både trampoliner, svævebane og Tarzan-bane, et slag mini-golf eller petanque, fodbold, beach-volley, udendørs bordtennis og sidst, men ikke mindst den udendørs opvarmede swimmingpool – så husk badetøj! I løbet af eftermiddagen giver vi en is til børnene – så kan det jo være, at der bliver brug for en ekstra tur i vandet bagefter .

I er også meget velkomne til at tage nogle havespil med, og hvis der er nogen, der har lyst til at arrangere en fælles aktivitet, så må I meget gerne gøre det. Medbring også gerne fodbolde m.v.
Der vil også være mulighed for at sejle i kano, men da man kun kan sejle én vej på Gudenåen p.g.a. strømforholdene, så gør vi det lidt anderledes denne gang. Vi foreslår enten turen fra Tange til Bamsebo (12 km.) med start kl. 11.00 eller fra Bjerringbro til Bamsebo (7,5 km.) med start kl. 12.00. Så skulle det passe nogenlunde med ankomst kl. 14.00 til Bamsebo – og man sejler kun med strømmen! I skal selv kontakte Bamsebo omkring leje og betaling af kanoer, som de leverer. Og husk at arrangere kørsel tilbage til udgangspunktet for evt. afhentning af bil – mon ikke der er
nogen, der giver et lift. Giv gerne besked ved tilmelding, om I skal med, så finder vi ud af det både mht. at mødes og transport.
Vi håber at se rigtig mange af jer til en superhyggelig dag – og selvfølgelig bliver sensommervejret lige så godt, som sommervejret har været. Vi regner med, at arrangementet slutter omkring kl. 17.00, hvor vi kan sige tak for en dejlig sommerfest.

Tilmelding:

Tilmeldingsfrist er den 3. september 2018 på formand@downaarhus.dk.
Ved tilmelding oplyses følgende:
Navn og antal deltagende personer – voksne og børn.
Har I booket kano? Så ved vi, hvor mange vi er, og om der skal hentes biler.
Vil I gerne stå for en fælles aktivitet?
Vil du bage kage til eftermiddagskaffen?

Pris:

Arrangementet er gratis for medlemmer – Down Aarhus betaler 25 kr. pr. person for brug af pladsens faciliteter. Øvrig familie og venner er også meget velkomne, og beløbet kan indbetales på kontonr.: 3678 – 3678170984. Evt. leje af kano betaler I selv. Se Bamsebos hjemmeside for yderligere info.

Medbring selv:

Kaffe og øvrige drikkevarer.
Evt. badetøj, bolde, havespil og andet godt.

Adresse:

Bamsebo Camping, Hagenstrupvej 28, 8860 Ulstrup – Tlf.: 86 46 34 27.
Se campingpladsens hjemmeside for yderligere oplysninger på www.bamsebo.dk.

Tidspunkt:

Lørdag den 8. september 2018 kl. 14.00 – 17.00.
Vi glæder os til at se jer og håber, at rigtig mange har lyst til og mulighed for at deltage.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen, Down Aarhus